over ons

Home / over ons

Over ons

Het komt nog wel eens voor dat medewerkers in hun dagelijks werk te maken krijgen met agressief gedrag van klanten of collega’s. In onze trainingen leren wij je vaardigheden aan waarmee jij, in je dagelijkse praktijk het hoofd kan bieden aan lastige situaties. We leren je agressief gedrag te voorkomen en waar nodig om te buigen in of te begrenzen naar acceptabel gedrag. Op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen in jouw werk!

Ons team van specialisten bestaande uit trainers/coaches en acteurs heeft één passie: Het ondersteunen en versterken van teams en individuele medewerkers in het beïnvloeden van gedrag en omgaan met agressie. Met onze aanpak komen we dicht bij de emotie van mensen, maar altijd op een respectvolle en leerzame manier.

Door middel van training, coaching en advies komen medewerkers meer in hun kracht en gaan zij met meer vertrouwen met lastige situaties om. We trainen, coachen en adviseren dagelijks organisaties in heel Nederland en hebben meerdere eigen trainingscentra in Nederland.

Onze aanpak

Naast open trainingen is maatwerk onze specialiteit. Agressietraining heeft te maken met vaardigheden en menselijke emoties. Dit laat zich niet zomaar vangen in een methodiek.

Samen met jou bespreken we de exacte opbouw en invulling waarbij jij bepaalt!

> Lees meer

Kwaliteit

Wij geloven dat je je vaardigheden en gedrag vooral verbetert door te DOEN. In al onze trainingen ondersteunen actieve (team) opdrachten en rollenspellen het groeiproces.

> Lees meer

Certificering

XL10 Training|Opleiding is een CEDEO-erkend trainingsbureau. Van alle Nederlandse trainingsbureaus is slechts 5,4% CEDEO-erkend. Alleen de betere bureaus komen in aanmerking.

> Lees meer

Prettig confronterend, door onze professionele trainers.

Ons team van specialisten bestaande uit trainers/coaches en acteurs heeft één passie: Het ondersteunen en versterken van teams en individuele medewerkers in het beïnvloeden van gedrag en omgaan met agressie. Daarnaast worden ze door klanten zeer gewaardeerd om de creativiteit waarmee ze trainingsprogramma’s opzetten en invullen bij doelgroepen die jaarlijks getraind worden op agressie.

XL10 Richard Weghorst

Richard Weghorst

DGA / Adviseur

Kim Seyger

Commercieel directeur/adviseur

Ilse Schaepers

Adviseur binnendienst / Sales ondersteuner

Marion Marijnusse

Marion Marijnusse

Adviseur

Rene Velthuis

Trainer / Adviseur

Hermien Hannink

Senior Coach / Trainer

Ceciel Groothuis

Financieel medewerkster

Lynn Lammers

Coördinator Maatwerktrainingen

Femke Aangeenbrug

Coördinator Open Trainingen

Jan Geerling

Trainer/agressiespecialist

Agressiecursus
Omgaan met agressie

1 dag

In deze eendaagse training leer je effectief omgaan met verschillende soorten agressief gedrag. Je leert hoe je agressief gedrag kunt herkennen en hoe je dit zou kunnen voorkomen. Je krijgt inzicht in de manieren waarop je, het best kunt reageren op ongewenst gedrag. Hierdoor sta jij sterker in je schoenen.

 • basistraining agressie
 • ongewenst gedrag zien
 • Jouw leerdoelen centraal
 • Meer zelfvertrouwen

Agressiecursus
Invloed op agressie

2 dagen

In deze tweedaagse training leer je, jouw gedrag herkennen in situaties die uit de hand zouden kunnen lopen. Je leert met behulp van een acteur vaardigheden aan om de signalen van agressief gedrag tijdig te herkennen. Hiermee kun je ongewenst gedrag voorkomen of ombuigen naar acceptabel gedrag.

 • Signaleren van agressie
 • Vaardigheden oefenen
 • Meer invloed op gedrag
 • Jouw leerdoelen centraal

Agressiecursus
Veilig fysiek werken

1 dag

In deze eendaagse training leer je omgaan met situaties waarin fysieke agressie ontstaat of dreigt te ontstaan. Je leert jezelf beschermen tegen aanvallen en je leert veiligheidsrisico’s voor jezelf en anderen in te schatten en te beperken. Hierdoor reageer je sterker op fysieke agressie binnen je werk.

 • Fysieke zelfverdediging
 • Veiligheid vergroten
 • Jouw leerdoelen centraal
 • Emoties de baas

Agressiecursus
Terugkomdag

1 dag

Agressietraining maakt dat je in het moment zelfbewuster en sterker overkomt. Het regelmatig oefenen en opnieuw aanscherpen van aangeleerde vaardigheden is hiervoor noodzakelijk. Op deze dag deel je, jouw ervaringen met  met andere deelnemers en geeft de trainer jou extra tips mee.

 • Opfrissen van kennis
 • Praktijkgerichte tips
 • Jouw doelen centraal
 • Ervaringen delen