Agressie workshop – ter kennismaking

Speciaal om elkaar te leren kennen hebben wij een korte dynamische workshop ontwikkeld. Laat uw organisatie onze visie en aanpak beleven en kennismaken met onze trainers. Een goede klik zorgt voor een veilige omgeving en dat is de basis voor een goed resultaat.

2 uur

795 euro

bij u op locatie

Programma

In deze korte workshop kunnen een aantal thema’s behandeld worden die ook in de agressietrainingen van XL10 zoal aan bod komen. Het doel van de workshop is om kennis te maken met het thema agressiehantering. Het zijn twee leerzame uren, echter is deze workshop geen volledige training, en moet gezien worden als kennismaking met onze trainers en werkwijze.

Mogelijke thema’s die wij kort kunnen behandelen in deze twee uur:

  • Herkennen van agressie: Wat zijn de eerste signalen?
  • Oorzaken van agressie: Wat maakt mensen boos?
  • Voorkomen: Hoe kun je een escalatie voorkomen?
  • Wegnemen: Hoe zorg je ervoor dat iemand weer aanspreekbaar wordt?
    Hoe haal je de angel uit de agressiesituatie?
  • Grenzen aangeven en Positief afsluiten: Het is van belang om grenzen aan te geven en tegelijkertijd klantvriendelijk te blijven.
  • Opvang en Nazorg: Hoe collega’s onder elkaar een stuk opvang en nazorg kunnen verlenen zodat emoties ter plekke verwerkt kunnen worden

Wat we doen

De workshop wordt volledig afgestemd op uw organisatie en de vragen die u en uw medewerkers bezighouden ten aanzien van ongewenst en agressief gedrag. In onze visie is 100% herkenning van deelnemers essentieel. Tijdens de workshop beleven en ervaren u en uw collega’s wat trainen met ons oplevert en voelt. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om in samenwerking met de trainer te experimenteren met nieuwe vaardigheden.